A DRAZSÉ fülbevalók hamarosan kifutnak a kollekciónkból. Vásárold meg az utolsó darabokat féláron! Kattints IDE!

Licitálj magyar iparművészek ruháira!

Tudtad, hogy a legeredetibb hazai divatblogok egy különleges októberi éjszakára összefognak?

A divatlap.hu szervezésében 2009. október 29-én egy éjszakára összefognak a divatbloggerek. Erre az estére, számos magyar divatblog tervez különleges programot.

A panyizsuzsi blogon, ezen az éjszakán, magyar iparművészek által felajánlott ruhákból és kiegészítőkből szervezünk jótékonysági árverést.

A teljes bevétel a Pure Fashion katolikus divatmissziót, mint az egyetlen magyarorozági divattal foglakozó karitatív szervezetet támogatja! A Pure Fashion Magyarország Divatmisszió egy hiten alapuló program a Katolikus Egyház támogatásával, amely a 14 és 18 év közötti fiatal lányokat tanítja öltözködni és viselkedni - vagyis méltósággal divatosnak lenni.

19 órakor, egy-egy blogbejegyzésben tesszük közzé a felajánlott tételeket, 5000Ft-os kikiáltási áron. A liciteket, 200 forintos licitlépcsővel, a hozzászólások mezőben lehet megtenni, 2009. október 29-én 24 óráig. A legmagasabb lictet tevő nyertes személyesen veszi át az iparművésztől a felajánlott terméket.

Addig is kövess twitteren, ahol folyamatosan tájékoztatlak a fejleményekről, a licit állásáról és figyeld a panyizsuzsi blogot 2009. október 29-én 19 és 24 óra között!

Addig is klikkelj a támogatóinkra!

Laoni - táska Zagabo - kabát Zagabo - nadrág Magony Zsuzsi - táskapulcsi Farkas Imola - kötött ruha Artista -táska Icipicipő - cipő Pazicski Camou panyizsuzsi - ezüst ékszer

 

További információk:
Divatblogok Éjszakája
Pure Fashion Katolikus Divatmisszió

Ha kérdésed van, akkor a kapcsolat oldalon keresztül nekem tudod feltenni!Megtaláltad, amit kerestél? Tetszett, amit olvastál? A Google +1 gomb megnyomásával barátaidnak, ismerőseidnek is jelezni tudod, hogy meg voltál elégedve ennek az oldalnak a tartalmával. Kérjük, használd bátran ezt a lehetőséget és ajánld az oldalt a Google keresőben: kattints az ikonra!