A DRAZSÉ fülbevalók hamarosan kifutnak a kollekciónkból. Vásárold meg az utolsó darabokat féláron! Kattints IDE!

Boribon medál

Írj véleményt elsőként a erről a termékről!

1205203
3 500 Ft
A termék ára szállítással:
bankkártyás/paypal fizetés esetén:
utánvét esetén:

4700 Ft
5050 Ft

Boribon medál

Ugye Te is ismered Boribont, a kedves játékmackót? Ugye a Te gyermekeid is imádják a barna medvebocs kalandjait? Esetleg Te is azon szülők közé tartozol, aki épp e mókás mesefigura történetein nőttek fel?
“Gondolataimban egyre csak színes pöttyök jártak, napokig tervezgettem, rajzoltam. Végül saját gyermekeim, valamint Boribon és a 7 lufi című mesekönyv inspirációjára született meg a legújabb – s minden bizonnyal az eddig legszínesebb – kollekcióm: Boribon mackó meleg barnasága vidám összhangba került a 7 ragyogó színnel.”

Medál mérete: 4 cm

Panyi Zsuzsi iparművész, üveg designer kis szériás alkotásait személyes odaadással készíti el. Zsuzsi az üveg szenvedélyes rajongója. Minden egyes ékszere és tárgya mind színében, mind anyagában gondosan megválogatott minőségi üvegekből áll. A kézzel vágott üvegdarabokat apró ragasztó pöttyökkel erősíti egymáshoz, majd a kemencében 750-800 C-on olvasztja gömbölyded és megismételhetetlen formákká. Ezt követően az üvegeket lassan hűti le szobahőmérsékletre, s ezáltal a rideg, törékeny üveg ellenállóvá és szinte törhetetlenné válik. Végül az elkészült és megtisztogatott üveget erős és tartós ragasztóval erősíti örökre az ékszer fém részéhez. A legvégén minden egyes ékszert selyempapírral bélelt, kézzel készült papírdobozba csomagol. Így készül minden panyizsuzsi design-üvegékszer és tárgy.
Panyi Zsuzsi az ékszereire és tárgyaira 10 év garanciát vállal!

“Mindez technika, de a lényeg, meglátni az anyagban a szépséget, megragadni a pillanatot, megtalálni hozzá a formát, amik kiemelik és elvarázsolják az üveget.”

panyizsuzsi 2007.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

Narancs drazsé fülbevaló Sárga drazsé fülbevaló Sárga anya-lánya+ gyűrű - gyerek ékszer Narancs anya-lánya+ gyűrű - gyerek ékszer

Írj véleményt erről a termékről: Boribon medál

Értékeld 1-től 5-ig!
5 csillag kiváló
1 csillag nagyon gyenge