Drazsé fülbevaló 2016 Ft-ért!

Szilveszterkor eldöntöttem, hogy ebbe az évbe mindent beleadok. Tisztáztam magammal, hogy rajtam múlik, hogy mit érek el 2016-ban. Célokat kitűzni szép, jó és hasznos dolog. Ennyi azonban nem elég. Nekem kell cselekednem, rajtam múlik, hogy mennyi mindent sikerül teljesíteni. Rájöttem, hogy a kifogásokat kell elfelejtenem. Elsősorban MAGAMAT kell legyőznöm.

Természetesen tudom, hogy ez nem egyszerű, és sokszor kifejezetten fájdalmas is.

Nagy levegőt veszek és összegyűjtöm a maradék erőmet, hogy minél hamarabb túllendüljek a nehézségeken. Persze ilyenkor valami jelre várok, ami azt üzeni: érdemes kitartani.

Tudom, hogy Neked is sokat segíthet egy „jel”, mondjuk úgy: szimbólum.

Azt akarom, hogy Te is elérd ebben az évben azt, amit szeretnél.(Egyszerűen azért, mert mi NŐK képesek vagyunk rá.) Ehhez hoztam Neked egy ékszert, hogy segítsek vele. Ez lesz az idei éved szimbóluma:

A  panyizsuzsi drazsé fülbevaló pontosan 2016 Ft-ért. 

2016 van, most ebből az évből kell a legtöbbet kihoznod. És tudod mit? Ez a fülbevaló mindig emlékeztet majd arra, hogy ki is fogod hozni belőle. Nem azért, mert én mondtam, hanem azért mert TE egy kemény Nő vagy, aki képes rá!

Szerezd meg magadnak az idei éved szimbólumát egy panyizsuzsi drazsé fülbevaló formájában!

Ne feledkezz meg azokról az erős nőkről sem, akiket ismersz. Dicsérd és bátorítsd őket. Mondd el nekik, hogy tudják: ők is képesek megvalósítani az álmaikat.

Mondd el szóban, hiszen a dicséret – akárcsak a szeretet – attól értékes annyira, hogy nem lehet megvásárolni! És mondd el nekik ezzel az ékszerrel, hogy: Te tudod, hogy ők is képesek bármire, amit igazán szeretnének.

Legyen a drazsé fülbevaló MOST 2016 Ft-ért az Erős Nők szimbóluma!

Mondd el ezzel az ékszerrel a barátnőidnek, anyukádnak, nagymamádnak és a lányodnak, hogy tudod, hogy ők is erősek és büszke vagy rájuk. Engedd meg, hogy segítsek még egy picit Neked ebben:

Vásárolj egyszerre 6 pár fülbevalót a panyizsuzsi webshopban február 10 és 15 között, és még a szállítás díját én állom!

Mostantól tudni fogod, ha meglátsz valakit ebben az ékszerben, hogy Ő is olyan erős NŐ, mint TE.

Szerezd meg magadnak és a szeretteidnek gyorsan ezeket a fülbevalókat. Válaszd ki a tökéleteseket a 25 árnyalatból és viseljétek az erős nők szimbólumát egész évben!

Ne feledd! Az akció csak 2016. február 10-15 között él a panyizsuzsi webshopban. Más kedvezménnyel összevonni és utólag érvényesíteni nem tudod! Egy pár fülbevaló ára ebben a 6 napban 2016 Ft, és 6 pár vásárlása esetén a szállítás díját én állom! 

 Újdonság! Hónap színe akció – VILÁGOSKÉK

Még tavaly megígértem, hogy idén új kedvezményekkel és sok-sok izgalmas dologgal várlak majd benneteket 2016-ban. Az ingyen letölthető tervezőnaptár lapokkal lehet már találkoztatok de 2016 még sok más különleges dolgot tartogat a számodra!

Például a hónap színét… 
Azt találtam ki, hogy ezen túl minden hónapnak lesz egy központi színe, amihez sok-sok téma kapcsolódik majd a blogon, a Facebookon és a webshopban is. Mindig olyan árnyalatot választok, ami valahogyan kapcsolódik az előttünk álló 30 naphoz.
Kíváncsi vagy melyik lesz a FEBRUÁR színe? 
Több lehetőség is eszembe jutott ezzel a hónappal kapcsolatban. A medve, ahogy kibújik a barlangjából, hogy ilyenkor még szokott lenni hó, és farsang is van…
Aztán rájöttem, hogy nem ez jellemzi a leginkább a februárt… Hanem sokkal inkább az, hogy már nagyon-nagyon várjuk a tavaszt. A december-január olyan hónapok, amikor későn kel fel a nap, korán sötétedik, sokszor hetekre elő sem bújik a nap.
Amikor pedig végképp azt érzem, hogy most már sosem lesz világos, akkor szép lassan átcsúszunk a tavaszba. A természet, az emberek, a világ, kezdik visszakapni a fényüket… Kicsit kisüt a nap is, én pedig felnézek a csodás világoskék égre.
Ezért a február színe nekem ez a világoskék… madárcsicsergéssel.
Mert most már hamarosan jön a tavasz!

Vásárolj február 3-8 között világoskék ékszert 20%-al olcsóbban a panyizsuzsi webshopból és viseld jó kedvvel a hónap színét! (Ami ráadásul az év egyik színe is!)

Fontos, hogy tudd: az akció csak 2016. február 3-8 között él a panyizsuzsi webshopban. Más kedvezménnyel nem tudod összevonni és utólag érvényesíteni sem tudom. A rendelésnél mindenképpen írd be a kupon kódját! A kuponkód használatához itt találsz segítséget!

KUPON KÓD: VILAGOSKEK 
Idézd meg a tavaszt ezzel a csodás árnyalattal!
Szerezz magadnak egy (vagy több) világoskék panyizsuzsi ékszert 20% kedvezménnyel!

 Fouta törölköző pottyan!

Ezen a héten egy tetszőleges színű 2x1m-es Fouta törölköző keresi gazdáját, amit a 2016. február 12-én délig hozzászóló, hírlevelesek között fogok kisorsolni. (Igen, a játékban nem csak hozzászólni szükséges, hanem a bejegyzés alján a hírlevélre feliratkozni is!) A múlt heti 2 db drop fülbevalót a 64. hozzászóló horandrea nyerte meg. Gratulálok! Hamarosan megkeres a szponzor cég, hogy egyeztessen az átvételről. Ha bármilyen kérdésed van, keress minket az ugyfelszolgalat(kukac)panyizsuzsi.hu-ra!

hello pamut

Törölköző?! Uncsi ugye? Egészen addig, amíg nem hallottál a foutákról! A hatalmas, színes, pihe-puha textilek a világ legszebb strandjain már megvetették rojtjaikat – most a magyar tó- és folyópartokon a sor! A fouták könnyűek, gyorsan száradnak és olyan szépek, hogy eredeti rendeltetésükön kívül a lakás más pontjain is bevethetőek.

Nézd meg a több mint 50 színből álló kollekciót, válaszd ki a kedvenced és írd meg a hozzászólások között! Ha nem te nyernél, ne szomorkodj – most 1000 Ft kedvezménnyel tudod megvenni a kedvenc foutáidat! A kódot a Hello Pamut oldalán a feliratkozást követően kapod meg. A házhozszállítás már két fouta vásárlásakor ingyenes.

HÍRLEVÉLFELIRATKOZÁS:

* email:
* keresztnév:
születési dátum:
* adatvédelem:
* Gépeld be a kódot!Tavaszváró outfit

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én már nagyon várom a tavaszt! Különösen, hogy nem is volt tél. Olyan igazi tél, kopogós havas hideggel, amiben egy nagyot lehet hógolyózni meleg csizmában és kesztyűben. Mostanra már feladtam. Idén nem lesz ilyen, tehát akkor jöjjön a tavasz!

Folyamatosan veszem elő a tavaszi ruháimat és egyre világosabb színeket viselek, de még felveszem rá a télikabátomat. Most a legnehezebbek a szürke reggelek. Abba szeretnék egy kis színt vinni, de a tavaszi virágok pasztell színe még koraiak lennének. Most kék égre vágyom, a szürke helyett. Világosabb reggelekre. Ezért találtam ki ezt az összeállítást, hogy ha az idő nem is, de legalább én sugározzam a tavasz előszelét.

Ezért épült az egész a világoskék szín köré. Szeretem ezeket a lezser, mégis blúz-szerű felsőket, nőiesek és ahol kell eltakarnak. Sok ilyesmi felsőm van. Egyszerre praktikusak és kényelmesek is. A dzsekit ilyenkor még csak blézer helyett hordom, tökéletesen passzol ehhez a Vagabond loaferhez. A Vagabond cipőket nagyon szeretem. Hihetetlenül letisztultak, de van stílusuk. Jól kombinálhatóak és eszméletlen kényelmesek. Kiegészítőket mindig magyar designerektől választok. Most a silkandmore selyemsáljára és egy annamariapap táskára esett a választásom. Ezt a szettet tökéletesen egészíti ki a kedvenc fazonú gyűrűm, a MONO+, természetesen az is világoskékben!
2016-februar-outfit

1. Világoskék blúz – 2.900 Ft – hm

2. Mostoros fazonú dzseki – 13.90 Ft – FandF

3. AIR hernyóselyem sál – 14.900 Ft – silkandmore

4. Buket táska – 41.000 Ft – annamariapap

5. Világoskék MONO+ gyűrű – 4.800 Ft – panyizsuzsi

6. Vagabond SALLY loafer – €54.95 – vagabond

7. Nyomott mintás nadrág – 3.995 Ft (eredeti ár 14.995 Ft) – zara

2016-februar-outfit-fbHello Február!

hello_februar2016

Mivel idén a szilvesztert bulizással töltöttem, az év nem úgy indult, hogy minden tervem papíron ott állt az asztalon. Gondoltam, majd megcsinálom, de a január aligha volt elég rá. Csak toltam, toltam a feladatot magam előtt. Le kellett ülepednie a tavalyi évnek, annyi minden történt, különösen 2015 utolsó negyedévében. Időt kellett adnom magamnak. Közben az év elején meg belevágtam egy nagy projektbe, amiről hamarosan beszámolok Nektek, de addig is nézzétek meg az újraéledő mákgubó oldalamat!

Néhány napja tartok ott, hogy készen állok, jönnek a gondolatok. Jegyzetelek. Most azonban már napokon belül el kell készüljek! Le kell írni, mert nem érzem jól magam, ha nincs el jól kidolgozott leírt tervem az évre. Ez az én személyes GPS-em. Ha készen van, biztonságban érzem magam. A nagy gondolatok megvannak, azon nem kell többet gondolkodni, csak a kidolgozáson és a megvalósításon. … és dolgozni keményen.

Közben annyi történt, hogy majdnem elkészült egy kollekció. Már fotózni szerettem volna a prototípust, de nem tetszett. Leállítottam a már elkezdődött gyártást és most újragondolom az egészet. Nektek csak akkor és úgy fogom megmutatni, ha már tökéletes. Számomra ez a minimum!

Mint tudjátok, december 30-cal véget ért a 30-as akció, most egy új dologgal foglak meglepni benneteket, amit néhány napon belül a hírlevélben fogok kiküldeni. Annyit elárulok, hogy ez is egy sorozat lesz és biztos vagyok benne, hogy nagyon fogjátok szeretni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...