Make design vászontáskák pottyannak

Ezen a héten két szitanyomott Make design táska keres gazdát, amit a 2014. augusztus 22-én délig hozzászóló, hírlevelesek között fogok kisorsolni. (Igen, a játékban nem csak hozzászólni szükséges, hanem a hírlevélre feliratkozni is!) A  múlt heti panyizsuzsi övet a 40. hozzászóló, Kricso nyerte meg. Gratulálok! Kérlek  írd meg a címedet az ugyfelszolgalat(kukac)panyizsuzsi.hu-ra!

makedesign

A MAKE design tervezői, Molnár Réka és Szabó Zsanett egyedi mintájú, szitanyomott táskákat, ruhákat készítenek. A játékra felajánlott 2 vászon táska a tavaszi-nyári  kollekciójuk egy-egy darabja. A stilizált állatmintákkal díszített táskák játékosan elegánsak. Viselésükkel kedvenc állatod mindig veled lehet :) .
Kövess nyomon a facebook-on is.


Vendégségben a Kerékbárban

kerekbar-001 A hó elején említettem, hogy nekem az augusztus a nyaralás hónapja. A nyaralás lehet hosszú vagy éppen csak néhány napos, azonban nekem ez a szó az elmúlt években a Balaton-Felvidéket jelenti. A táj varázsa, a gazdag programok, Balatonfüred európai eleganciája és természetesen a saját pincénk is mind ide vonzanak. Nyáron hosszabb, az év többi részében rövidebb időket töltünk el itt. Egy biztos, ha van néhány szabad napunk, csomagolunk és megyünk. Hol pihenni, hol jönni-menni, mert látnivaló akad bőven. Ez adta az ötletet, hogy időnként megmutatok nektek néhány helyet, úgy, ahogy én látom. kerekbar02
Egyik hűvösebb hétvégén kirándulni indultunk Salföldre. Visszafele nem a parti úron, hanem a falvakon át autóztunk. Ekkor tértünk be Köveskálon a Kerékbár nevű helyre. Egyszerű udvar benne két házzal: egy modern, de a környezetébe tökéletesen illeszkedő, amiben a Budapestről leköltözött Zsuzsa néni lakik és mellette egy régi háromosztatú ház, a végében hozzáépített pajtával. Az udvarban és a pajtában imitt-amott asztalok székekkel. Nem tipikus “vendéglátó-egységnek” néz ki inkább, mintha vendéget várnának. Ez nagy különbség! Az ételek egyszerűek. Néhány féle szörp, sütemény. Kenyér, vázsonyi kifli különböző krémekkel. Zsíros kenyeret ettem, olyat, amilyet még sehol. Nem az a fehér műanyag dobozos volt, sőt nem is házi szárnyas zsírja, hanem olyan, amiben sertéscomb sült, egészen addig, míg darabokra nem esett. …és ezek a húsdarabok ott landoltak a kenyéren lila hagyma társaságában. Mennyei volt.

kerekbar Mindezt a csepegő eső elől védő diófa alatt szolgálták fel. Megannyi különböző tányérban, ami egy idős asszonyé, talán ez épület eredeti tulajáé lehetett valamikor. Egy biztos, hogy most is egy csodás kredencből vették elő. Sokáig időztünk el ott a kertben. Valahogy nem volt kedvünk tovább indulni! Egy egy ilyen hely…

kerekbar06Potya Péntek panyizsuzsi övekkel

Ezen a héten egy ttszöleges panyizsuzsi öv keres gazdát, amit a 2014. augusztus 15-én délig hozzászóló, hírlevelesek között fogok kisorsolni. (Igen, a játékban nem csak hozzászólni szükséges, hanem a hírlevélre feliratkozni is!) A  múlt heti MZF zöld frakk trikó  a 22. hozzászóló, Dius nyerte meg. Gratulálok! Kérlek  írd meg a címedet az ugyfelszolgalat(kukac)panyizsuzsi.hu-ra!

Belt tower / Övtorony 1.

A panyizsuzsi övek jelenleg kapható darabjait itt tudod megtekinteni és megvásárolni!Hello Hónap: augusztus

Már vártalak…
Most jön a nyár legjava: a forró nyári napok. Régebben nem szerettem a napot, de most kifejezetten vágyom rá. Ha a Balatonnál vagyunk a ráérős családi reggelik után kiülök a kedvenc nyugágyamba és fél órát napoztatom az arcomat. Szívom magamba a napfény melegét. Édes semmittevés! Megnyugvás és feltöltődés ez nekem egyszerre.
Napközben kirándulások a csodás tájakon és a  A Balaton-Felvidék lankái. Levendulaillat és véget nem érő napraforgó mezők. A kirándulásokhoz ötletet ad a kedvenc nyári magazinom, a fantasztikusan igényes Északipart.
Aztán ott vannak a nyugis napok. Olvasás a diófa árnyékában. Micsoda pazar program. Évközben nem igazán jut időm erre. Idény nyártól a gyerekeknek minden nap fél órát kell olvasni. Családi szabály. Mostanra egészen jól belejöttek és ez a nyaralás alatt is így lesz.
A legforróbb napokon pedig ott vannak a jobbnál jobb strandok. Kedvenceim közt van a balatonfüredi Kisfaludy és a csopaki strand. Ez utóbbinak egyik legnagyobb vonzereje, hogy itt az egész család együtt tud enni, mert az Andi Grillkert gluténmentes étterem. Mekkora kincs ez nekünk!
Borozások az esti melegben. Múltkor valaki a Silencio-t játszotta kürtön a távoli domboldalban, egy másik este az őzek párzását hallgattuk. Csend és bor. Aztán ha hül a levegő, jöhet egy kiadós alvás.
Várom ezeket a napokat. Ez nekem az augusztus. Jó, hogy itt vagy!

Ti voltatok már vagy csak most mentek nyaralni? Meséljetek! Merre mentek?MZF zöld frakk-trikó pottyan

Ezen a héten MZF zöld frakk-trikó keres gazdát, amit a 2014. augusztus 8-án délig hozzászóló, hírlevelesek között fogok kisorsolni. (Igen, a játékban nem csak hozzászólni szükséges, hanem a hírlevélre feliratkozni is!) A  múlt heti panyizsuzsi fragil láncot  a 21. hozzászóló, Ágieper nyerte meg. Gratulálok! Kérlek  írd meg a címedet az ugyfelszolgalat(kukac)panyizsuzsi.hu-ra!

noborder

A termék, amit kiválasztottunk Mezőfi Andi, MZF márkájának a tavasz-nyári kollekciójának az egyik darabja. Egy zöld trikó, ami hátul frakkszerűen meg van hosszabbítva, elöl viszont visszafogott, egyszerű topnak néz ki. (Az ajándék értéke: 7990.-)
Andi szereti az elsőre egyszerűnek tűnő darabokat, ám, ha jobban megnézzük minden darabnak megvan a különlegessége. A márkában minden darab természetes anyagból, poliészter alig felfedezhető, ami szintén fontos a kényelem, és a hordhatúság szempontjából.  A márka tervezője alkotta meg nemrég a NoBorder Haj és Designer Szalont a Hársfa utca 29-es szám alatt, ahol a kreativitás áll a középpontban, hiszen több fodrász, sminkes áll a vendégek rendelkezésére, illetve több designer munkáit is meg lehet itt vásárolni.
Ha szeretnél rólunk még többet megtudni, kövess nyomon a facebook-on.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...