Indigókék ékszerszett pottyan

Ezen a héten egy panyizsuzsi indigókék mono+ gyűrű és hozzávaló bogyó fülbevaló keres gazdát, amit a 2014. november 28-án délig hozzászóló, hírlevelesek között fogok kisorsolni. (Igen, a játékban nem csak hozzászólni szükséges, hanem a hírlevélre feliratkozni is!) A múlt heti Silk&More selyemkendőt  a 42. hozzászóló vreka21 nyerte meg. Gratulálok! Kérlek  írd  meg a címedet az ugyfelszolgalat(kukac)panyizsuzsi.hu-ra!

indigo_stiftes Az Indigókék kollekció ékszerei megtalálhatóak a panyizsuzsi webshopban!

 SIGNATURE – pink kerek ékszerek

pink-styling

Az elmúlt években Panyi Zsuzsi védjegyévé vált a pink pötty és a gyűrű. Mindkettő összeforrott a panyizsuzsi márkával, a ragyogó nőiességgel. A SIGNATURE kollekcióban a pink pötty megjelenik az ékszereken is: parti gyűrűkön, fülbevalókon és ezüst nyakláncokon hirdeti a letisztult formavilágot, a lendületes eleganciát valamint a kiegyensúlyozott harmóniát.

vasarolj_most_gomb-real_pink

A SIGNATURE kollekció jellegzetes és kiemelt ékszerkollekciója panyizsuzsinak, az ékszerek speciális kézimunkával és aprólékos technikával készülnek. A kollekcióban szerepel az összes népszerű panyizsuzsi ékszerfajta, a drazsé és a bogyó fülbevalótól az ezüst fragil nyakláncokon át a karakteres, nagy medálig és gyűrűig. Nézd meg most és válaszd ki, melyik ékszer illik hozzád a SIGNATURE kollekcióból!

pink-szurke-stlying

 SILK&MORE selyemkendő pottyan

Ezen a héten egy Silk&More selyemkendő keres gazdát, amit a 2014. november 21–én délig hozzászóló, hírlevelesek között fogok kisorsolni. (Igen, a játékban nem csak hozzászólni szükséges, hanem a hírlevélre feliratkozni is!) A múlt heti Bibeton ékszerkollekciót a 94. hozzászóló anna nyerte meg. Gratulálok! Kérlek  írd  meg a címedet az ugyfelszolgalat(kukac)panyizsuzsi.hu-ra!

  Zebra04 (2)

Egy igazi selyemkendő a női ruhatár elengedhetetlen kiegészítője.

A SILK&MORE selyemkendők animalONme kollekciója divatos ugyanakkor rendkívül elegáns. Anyaga és egyedi mintája magára vonzza a tekintetet, fényével, lágyságával varázsol el. Sokféle ruha összeállításhoz hordható, a hétköznapitól az alkalmi ruháig. Viselője mindig  különlegesnek érezheti magát benne.MEGLEPETÉS: ingyen szállítás egyetlen napig!

Ma van az internetes vásárlás világnapja! Ezért egyetlen napig szállítási költség nélkül vásárolhatsz a panyizsuzsi webshopban. pink-szurke-stlying Vásárolj ma a panyizsuzsi webshopban szállítási díj nélkül!

A kedvezmény érvényesítéséhez a “Kedvezménykupon kódja” mezőbe írd  a “NETENVESZEM14″ szót és klikkelj  a “Kupon érvényesítése”gombra!


A kuponkód használatához itt találsz segítséget!

vasarolj_most_gomb-real_pink

A kedvezmény kizárólag 2014. 11. 07.-én éjfélig a panyizsuzsi webshopban érvényesíthető, más kedvezménnyel nem vonható össze és a kedvezményt utólagosan érvényesíteni nem áll módunkban! A kupon az akciós ékszerekre és a szettekre nem érvényes!Limitált példányszámú gyűrű a Marie Claire Fashion Days-re!

mcfd-gyuru03 Ma elkészült az utolsó darab limitált példányszámú őszi gyűrűm is, amit a Maria Claire Fashion Days-re készítettem. Már dobozokban várják, hogy jöjjenek velem a VAM Design Centerbe. mcfd-gyuru01

Erre az eseményre egy igazán őszi kollekciót álmodtam meg, az ide őszi-téli trendek mély és telt színeivel. A vörös és fekete számomra mindig is egy klasszikus ezerféleképpen viselhető ékszer. Az egészben a csavar, hogy a piros részt áttetsző üvegből készítettem. Egyszerre nőies és izgalmas az, amikor egy ékszer mögül sejtelmesen áttűnik a női kéz finom vonalvezetése.

mcfd-gyuru04

Ebben a limitált példányszámú kollekcióban nem csak az ékszer, hanem a csomagolás is különleges. Ugyanis hamarosan ebben is megújul a panyizsuzsi. Ezeket az ékszereket azonban már most az új csomagolás első szériájában tudjátok kézhez venni!

mcfd-gyuru02

Ezeket a csodás gyűrűket a hétvégi Marie Claire Fashion Days-en tudjátok megvásárolni 4.900 Ft-os áron, kizárólag a készlet erejéig.

mcfd-gyuru06

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...