Hello December!

hello-december-2015

Hello december!

Te vagy az egyik legmegosztóbb hónap! Valaki odavan érted, mások gyűlölnek! Az én érzéseim ambivalensek, de idén nagyon komolyan elhatároztam, hogy sok mindent teszek majd azért, hogy szeretni tudjalak! Nem rohanni, úgy mint tavaly, mikor az Advent eléggé félresiklott nálam!

Nálam már a november hektikusra sikeredett. Ennek az oka örömteli volt, ugyanis rengeteg adventi koszorú megrendelés érkezett. Sokkal több, mint amire számítottam. Nem volt elég az általam egy éven keresztül gyűjtött borosüveg. Mivel az újrahasznosított szó nem csak egy jól csengő szlogen a termék nevében, ezért az alapanyagbeszerzést a koszorúk megjelenése után másnap új alapokra kellett helyezni! Először a helyi éttermekkel kezdtem, de voltak olyan napok, amikor nagyobb multik üvegvisszaváltójánál álló biztonsági őrökkel jópofiztam és kukáztam. Végül mindig minden koszorú időben elkészült és odaért a Hozzátok. 2016-ban jóval több üveget fogok év közben gyűjteni és felkészültebben várom a novembert! Akkor talán a mi asztalunkra is jut egy panyizsuzsi adventi koszorú! ;-)

A családi karácsonyi ajándéklista már összeállt, még egy két helyen kell pontosítani, aztán jöhet a beszerzés és az elkészítés ideje! mindezek mellett belekezdek egy December Daily, azaz December Napjai albumba, hogy megörökítsem és dokumentáljam a családi készülődést. Erről hamarosan egy külön bejegyzésben fogok fotókkal együtt beszámolni!

Lesznek még ebben a hónapban szülinapok! Ilyenkor van a panyizsuzsi szülinap és a sajátom is. Eddig az utóbbiról nem sokat írtam, de a mostani egy nagyon különleges és kerek évforduló lesz. 40 éves leszek! Év eleje óta várom ezt a pillanatot, többek között egy is bakancslistával készültem rá, hiszen egy kicsit a számvetés ideje is! (Erről is születik majd egy blogbejegyzés!)

Mindezek közben, sütni fogok és karácsonyi zenét hallgatni, néha elcsendesülni és készülni az Ünnepre, hiszen az Advent nem más, mint a várakozás ideje!

Boldog Adventet Nektek!Mennyi?! 30!

mennyi30_bogyo-kocka

A webshopban minden hó 30-án egy bizonyos ékszer típust egy teljes napon át 30% kedvezménnyel lehetett megrendelni.

A mai 30-as akció a panyizsuzsi webshopban található bogyó és kocka fülbevalókra érvényesíthető!

A kedvezmény érvényesítéséhez a “Kedvezménykupon kódja” mezőbe írd  a “NOV45T″ szót és klikkelj  a “Kupon érvényesítése” gombra!

A kuponkód használatához itt találsz segítséget!

vasarolj_most_gomb-real_pink

A kedvezmény kizárólag 2015. 11. 30-ig a panyizsuzsi webshopban érvényesíthető, más kedvezménnyel nem vonható össze és a kedvezményt utólagosan érvényesíteni nem áll módunkban! A kupon az akciós ékszerekre, vásárlási utalványokra és a szettekre nem érvényes!

mennyi30_bogyo-kocka-fbMinimocca moccasin pottyan

Ezen a héten egy Minimocca moccasin keresi  gazdáját, amit a 2015. december 04-én délig hozzászóló, hírlevelesek között fogok kisorsolni. (Igen, a játékban nem csak hozzászólni szükséges, hanem a hírlevélre feliratkozni is!) A múlt heti pólófonalat az 158. hozzászóló Janka Ágnes nyerte meg. Gratulálok! Kérlek  írd  meg a címedet és telefonszámodat az ugyfelszolgalat(kukac)panyizsuzsi.hu-ra!

minimocca

Itt a tél itt a hideg…meleg öltözék szükséges már ehhez az időjáráshoz. Főképp kicsi babáknak okoz gondot, hogy mit is adjunk ebben az időben. Legyen meleg, legyen divatos és legyen kényelmes. Nem is gondolná az ember, hogy a pici babákat is úgy öltöztethetünk akár egy mini felnőtt.
Mini Mocca kis csizmái és moccasinjei legjobb választás erre az időszakra. Kényelmes viselet…Valódi bőrnek köszönhetően akár az első lépéseit is ebben teheti meg hiszen mezítlábas érzés nagyon hasznos a fejlődő lábizomzatnak és mindemellett bundával bélelt talpa melegen tartja az apró talpacskákat.Vadvirágos mező Budapest belvárosában

Az éve elejei bakancslistámon szerepelt, hogy szeretném, ha mindig lenne friss virág az étkező asztalunkon. Ehhez tartom is magam. Van amikor a virágosnál veszek egy csokrod, de van, hogy a tahisi körforgalomnál ülő idős nénitől hozok, máskor, ha nincs időm kimegyek a kertbe és behozok pár szálat. A gyertya és a virág mindig felöltözteni az asztalt otthonná varázsolja a lakást és jó érzést teremt, ha leülünk az mellé közösen enni. Jó így beszélgetni!

wild flower bar

Ezzel a gondolattal nem vagyok egyedül. Most két szuperkreatív lány kitalálták, hogy létrehoznak egy helyet néhány napra, ahova érdemes beugrani csak úgy, egy kócos virágcsokorért. Ajándékba, az asztalra vagy bárhova… Ez a Wild Flower Bar vadvirágos pop-up bolt a „slow life” jegyében.

wild flower bar

A most debütáló, a slow life jegyében működő virágstúdió koncepcióját megálmodó lányok,  Kata és Mimi, a természetességben, a vadságban, a kócosságban hisznek, és akkor a legelégedettebbek, ha mindezt helyi alapanyagokból tudják a csokrokba és a koszorúkba varázsolni. A virágok, zöldek, ágak egy részét maguk szedik, egy részét pedig a termelőktől, a hazai virágfarmokról és kertészetekből szerzik be, hogy a „farm-to-table” szellemiségében közvetlenül a csokrokba, az ebédlőasztalokra vagy az esküvőkre kerülhessenek a virágok. Céljuk, hogy a természetesség és az időtlenség inspirálta csokraikkal a nagyvárosi mindennapokba csempésszék be a természet sokszínűségét.

wild flower bar

Ez a pop-up bolt nem egy egyszeri esemény. Mimi és Kata álmai folyatódnak, szícesen vállalnak bármilyen floral styling munkát, dekorálnak rendezvényeket és éttermeket. Most azonban bárki bemehet a pop-up boltjukba és megfizethető áron tud egy csodaszép virágdekorációt csináltatni az otthonába. Ugyanis a lányok elérhető árakkal dolgoznak. A Wild Flower Bar koszorúk ára  5-7000 Ft között mozog, egy csodaszép mezei csokor pedig már 3.000 Ftért a Tied lehet! További részleteket a hamarosan induló weboldalukon találtok! Addig is látogassatok el a pop-up boltba!

Pop-up store nyitvatartása: november 20., péntek, 12.00 – 20.00 és november 21. szombat, 10.00 – 20.00

Cím: Budapest, V. kerület, Vitkovics Mihály utca 3-5.

wild flower barTektek pólófonal pottyan

Ezen a héten 5 db tetszőlegesen választott (nagy guriga) pólófonal keresi  gazdáját, amit a 2015. november 27-én délig hozzászóló, hírlevelesek között fogok kisorsolni. (Igen, a játékban nem csak hozzászólni szükséges, hanem a hírlevélre feliratkozni is!) A múlt heti ArtiStamp párnát és karácsonyi pecsétet a 164. hozzászóló Hegedűs Nóra nyerte meg. Gratulálok! Kérlek  írd  meg a címedet és telefonszámodat az ugyfelszolgalat(kukac)panyizsuzsi.hu-ra!

tektek

Kötni és horgolni korántsem régimódi, unalmas elfoglaltság, sőt nem is feltétlenül időigényes. A pólófonalak a mai új hullám (hullám)lovasai.
Ha szívesen kötnél / horgolnál, de nincs sok időd rá; ha vágysz valami különlegesre; ha régi vágyad, hogy megtanulj kötni / horgolni… ezekkel a vastag fonalakkal játék lesz.
Játék és környezet tudatosság, hiszen e fonalak valójában felszabott textilcsíkok, amelyek a textilipar melléktermékeiből készülnek.
Elhinnéd a képen lévő horgolt kosárról hogy akár 1 óra alatt is elkészül? A színes horgolt szőnyegről, hogy pofon egyszerű és max 5 gombolyag elég hozzá?
Ha nem tudsz,  kötni / horgolni is megtanítunk. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...