Egy csodálatos családi ebéd emlékére

pecsel_osz_ebed01

 

A tegnapot a Balaton-Felvidéken töltöttük a családdal. Csodálatos őszi nap volt, melynek a fénypontja a családi ebéd lett. Az almafa alatt, az ágak közt átszűrődő őszi fényben ültünk le enni. A terítés, az étel egyszerű volt. A középső lányom kötött egy virágcsokrot az asztalra, ettől minden olyan ünnepi lett. Nem szoktam az életünket fotózni, de ez a fél óra álomszép volt. Nem lehetett elmenni mellette. A gyerekek kinyíltak, mesélték a tröténeteiket, a nap melegen sütött. A domboldal csendjében ebben a varázslatos milliőben töltöttük el a délutánt.

Írni nem írok többet, hiszen az érzés volt ami megfogott. Remélem a képek segítségével meg tudok mutatni Nektek ebőől egy keveset!

pecsel_osz_ebed02

pecsel_osz_ebed03

pecsel_osz_ebed04

pecsel_osz_ebed05

pecsel_osz_ebed06

pecsel_osz_ebed07Skip Hop falmatrica pottyan

Ezen a héten egy Skip Hop falmatricát szabadon választható mintával keres gazdát, amit a 2014. október 24-én délig hozzászóló, hírlevelesek között fogok kisorsolni. (Igen, a játékban nem csak hozzászólni szükséges, hanem a hírlevélre feliratkozni is!) A múlt heti smaragdinus ajándékkártyát a 45. hozzászóló, Betti  nyerte meg. Gratulálok! Kérlek  írd meg a címedet az ugyfelszolgalat(kukac)panyizsuzsi.hu-ra!

monkie-matrica

A Skip Hop falmatricáktól a szoba vidám, színes és barátságos lesz. A gyerekek imádják a kedves Skip Hop mintákat. Különböző tündéri motívummal, mint például bagoly, zsiráf, madárka, ABC mely illeszkedik a gyerekszoba stílusához. A Monkie által forgalmazott Skip Hop falmatrica dobozonként 4 ív, magas minőségű, falra és tapétára is rakható, visszaszedhető matricát tartalmaz, mely garantáltan a gyerekszoba kedvenc díszévé válik.  Kommentben várjuk, hogy melyik falmatrica a Ti kedvencetek :D

Kövess nyomon a facebook oldalunkon is!A DesignHét 2014 nyertesei

Idén is óriási sikere volt a Design Héten a Potya Péntekes nyereményeknek. Külön öröm volt, hogy ebben az évben is rengeteg hozzászólás érkezett, amit külön köszönök Nektek a 10 alkotó nő nevében!

mahr-szilvi-potya

Nagy Klaudia reggelizőszett – 53. hozzászóló Pera

Kincses Zsanett beton nyakék és kaspó szett – 12. hozzászóló Molnár Ágnes

Zagondesign pénztárca – 121. hozzászóló Kinga

Véssey Panni ékszerszett  – 32. hozzászóló mamintikk

Cocoon Undies fehérnemű - 2. hozzászóló Györgyi

Bonabo pénztárca és mobil tok – 135. hozzászóló Borka

Tátika pénztárca – 23. hozzászóló timi

EOSinE ékszerszett – 62. hozzászóló Horváth Gyöngyi

Poisjardin ajándékcsomag – 7. hozzászóló Zsófi

Dittafelt ékszerek – 14. hozzászóló Emese

Ha Te vagy az egyik nyertes, kérlek küldj egy e-mailt az ugyfelszolgalat(kukac)panyizsuzsi.hu A leveled tartalmazza a neved, címed (ahol munkaidőben megtalál a futár!) és mobilszámod! Hamarosan az alkotók megkezdik a nyeremények postázását!ENIHORN-nál virágba borult az ősz

ENIHORN tavaszi kollekciója nálam már sikert aratott. Néhány hete megjelent 2014-15-ös őszi kollekciója ismét elvarázsolt. Eni csodálatosan kombinálta a nőies virág mintákat az ősz színeivel. Kicsit olyan értésem van a kollekcióról készült képeket szemlélve, hogy volt egy nagyon vidám, friss, telt színekkel teli gondolat, amire, mint egy instagram filter rákerültek az ősz ősz árnyalatai, megváltoztatva ezzel az egész kollekció hangulatát. Ez A két réteg misztikusan keveredik az egyes darabokban. Hol az egyik, hol a másik táttat többet magából. ENIHORN-osan. Misztikusan.

EH logoval4 AW1415

A 2014-2015 őszi-téli ENIHORN kollekció ismét a kényelem és a hordhatóság jegyében, a mindennapokra lett megtervezve.

A kollekció inspirációja a tervezőnő, Horn Enikő hétköznapjai voltak. Szinte csak huszonévesekkel dolgozik együtt, akik eszébe jutatták az ő huszas éveit. Nem csak egy-egy szín vagy fazon inspirálta, hanem a napi történések, beszélgetések és az ő életmódjuk. Ezúttal is különösen fontos szempont volt a hordhatóság, a kombinálhatóság, illetve a kényelem. Minden darabon megfigyelhető az aprólékos kidolgozás, a finom anyaghasználat.

EH logoval3 AW1415

Az öltözékek tárháza ismét lehetőséget kínál arra, hogy minden alkalomra megtaláljuk a megfelelő darabot. Azoknak a nőknek és fáradhatatlan anyukáknak lettek kitalálva, akik fontosnak tartják, hogy csinosak és különlegesek legyenek. Akik élete nem feltétlenül akörül forog, hogy mit vesznek fel; sokkal inkább azt várják el, hogy ne kelljen sokat gondolkozniuk az öltözködésen, mégis jól érezzék magukat. Ne legyen probléma ez akkor sem, ha reggel még a gyerekeket viszik iskolába, este pedig már a barátokkal beszélgetnek, iszogatnak Budapest egyik nyüzsgő bárjában. A táskáknál az idei őszi szezonra megmaradtak az alap ENIHORN fazonok, amelyek ezúttal új színekben mutatkoznak be. A hosszasan tesztelt formák most feltűnő pirosban, mintás feketében és barnában jelennek meg. Legújabb modellünk, a MINIMINI, ami, amilyen kicsi olyan nagy erővel tudja emelni a szettünk fényét. Kedvenc darab azokra a téli napokra, amikor nagy táskáinkat végre otthon hagyhatjuk egy rövid időre.

EH logoval5 AW1415

A nyár elején nyílt ENIHORN Webshop Roomban (1065 Budapest, Izabella utca 45.) megvásárolhatóak a szezon darabjai. Itt szintén minden szezonban egy-egy táskánkból különleges verziók is elérhetőek, melyeket csak itt találtok meg, online nem.

EH logoval1 AW1415Meet The Blogger konferencia | Amsterdam

mtb-ams-14-05

A hétvégén Rékával együtt Amsterdamban voltunk. Egyikünk sem járt még ebben a csodálatos városban. Azonban látogatásunk nem csupán városnézés volt, hanem a Meet The Blogger Konferencián vettünk részt. A konferencia minden évben az európai bloggerek találkozóhelye. Szeretünk utazni és szeretünk világot látni. Bloggerként ez különösen fontos, hogy ne csak a monitoron keresztül szemléljük  a világot, hogy aztán újraírva továbbadhassuk, hanem első kézből valós tapasztalásokról tudjunk írni. Ennek ellenére mindannyian sok időt töltünk a képernyőink előtt. Jól esik kimozdulni, hozzánk hasonló emberekkel beszélgetni, várost nézni és bulizni.

mtb-hotel-01

Az indulás kalandosra sikeredet. A pénteki napon minden elromlott, ami elromolhatott. Problémák adódtak a repülőtársasággal a bankkártyával, megküzdöttünk a holland jegyautomatával és a telefon is lemerült, amikor a hotelt kezdtem el keresni a Google Térképen. Estére a rend helyreállt és megbeszéltük, hogy mindez már a múlt, most kezdődik a konferencia, amin jól fogjuk érezni magunkat.

Első este a nemrégen megnyitott East57 nevű helyre voltunk hivatalosak. A gasztrokomplexumban remek előadást hallhattunk az hely koncepciójáról és az idáig vezető tervezési folyamatról. Az East57 nem csak a gasztronómiai élvezetekről híres, hanem a márka tökéletes egységéről, ami az ételeken túl megjelenik a belsőépítészetétől át egészen a felszolgálók ruházatáig. A mondatok szívemből szóltak én is hasonló módon építem a panyizsuzsit és jó látni hasonló példákat.

mtb-ams-14-01

Szombat a konferencia napja volt. Az első előadás a Trend Tablettől hallhattuk, akik a 2015-ös trendelőrejelzésekről számolta be nekünk. Egy teljes oldalt teleírtam érzésekkel, hangulatokkal formákkal, sőt még rajzoltam is bele. Sok ékszergondolat indult el bennem…

mtb-ams-14-02

A délelőtt fénypontja a Kinfolk alapítója volt. A 2011-ben alapított Kinfolk negyedéves magazin az egyszeű életről főzésről, vendéglátásról, a közösen eltöltött idő öröméről szól. Az általuk megálmodott világban nem az asztaldísz vagy éppen a trendi étel a fontos, hanem az emberi találkozások és az együtt töltött idő öröme. Mind a ketten nagyon szeretjük azt a slow life stílust és életmódot, amit a Kinfolk megmutat nekünk.

A Kinfolk a csodálatos képi világával számomra mindig lenyűgöző volt. Szeretem nézni őket. Szeretek tőlük lelassulni. Egy konferencián azonban nem s már ismert stílusra voltam kíváncsi. Sokkal inkább a mögötte lévő vállalkozásra annak működésére, a Kinfolk vállalkozási filozófiájára. Ez azonban sajnálatos módon rejtve maradt. Mindennek ellenére a titokzatos Katie Searle Williams, alapító és igazgató egy bűbájos teremtés, akinek stílusa varázslatos.

mtb-ams-14-04

Utolsó előadónk Kirsten Jassies a JustK bloggere a blogolás jövőjéről mesélt nekünk. A Kinfolk után különösen érdekes volt hallani, merre halad, rohan a világ. A blogolás is felgyorsulni látszik. Kilépett az álló képi világból és elindult a mozgókép, a videó felé. Ezt a szűkebb családomban is tapasztalom, hiszen a lányom már nem írott, blogokat követ, hanem a videoblog az ami az Ő korosztályának ás stílusának megfelel. Az előadás fénypontja azonban mégis egy selfie-stick bemutatása volt!

mtb-ams-14-03

Az előadások között számos workshop (Break Out Session) futott párhuzamosan. Itt külön utakon indultunk el, ki-ki érdeklődésének megfelelően. Az első workshopot Desiree, a Vosgesparis bloggere tartotta és a  blogoláshoz használatos technikai eszközökről beszélt. Nagyon hasznos és gyakorlati előadást hallottunk tőle. Őt követte Elena Gardin, a Facinh North With Gracia bloggere a zöld növény és virág trendekről. Elena előadása után Igor Josifovic , a Happy Interior Blog bloggere és az Urban Jungle Bloggers alapítója beszélt az általuk kitalált és megteremtett növényeket szerető és ápoló virtuális közösségről. Végül Anna G., a La Maison de Anna G bloggere beszélt arról, hogy Ő hogyan indította el és üzemelteti a webshopját. Ennek a témának kifejezetten örültem és nagyon jó volt utána Annával beszélgetni a kis részletekről, arról, hogy ki, mit és hogyan csinál.

Köszönöm az együtt töltött időt és a remek beszélgetéseket Bridgee-nek, Agata-nak és Linda-nak . Jó volt találkozni a szuper-energikus Karine-nal és Yvonne-nal. Nagyon örültem, hogy megismerhettem a másik Yvonne-t, a csodálatos Holly-t és Geraldine-nal is találkozhattam, akinek csodás instagram képei bearanyozzák a napjaimat! Köszönöm Nektek mind, remekül éreztük magunkat! Jövőre biztosan ott leszünk a Meet The Blogger Konferencián!

Amsterdam csodás belvárosáról, a Hotel Arénáról, ami otthont adott a konferenciának és a helyi design boltokról a következő hetekben írunk majd itt a blogon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...