A DRAZSÉ fülbevalók hamarosan kifutnak a kollekciónkból. Vásárold meg az utolsó darabokat féláron! Kattints IDE!

Blog.Bébi.Blog Szponzorok

Gondolom már tudjátok, november elején szülök.

Megkértem  blogger és online babás oldalakat működtető barátaim, hogy segítsenek egy kicsit a blogolással ebben az időszakban. Blogbejegyzéseket írnak a panyizsuzsi blogra és szuperebbnél szuperebb kismamás és kisbabás dolgokkal lepnek meg. Óriási segítség ez nekem. Ezt az oldalt nekik szenteltem, hogy Ti is megismerjétek őket és azt, hogy mivel foglalkoznak!

KÖSZÖNÖM!

Klikkelj ide a  blog.bébi.blog rovatunk bejegyzéseihez!

TERMÉK SZPONZOROK

b.boom kismamaruhabolt


b.boom kismamam divatAz élet nem áll meg, mert babát vársz… de milyen ruhákban töltöd el ezt a különleges 9 hónapot? Mit fogsz felvenni, mikor a pocaktól már nem férsz a normál ruháidba?

A nőknek nem kell feladniuk stílusukat és egyéniségüket terhességük idejére sem. Továbbra is csinosak és divatosak maradhatnak egyre gömbölyödő pocakjukkal. A b.boom csapata azt a feladatot vállalta, hogy mindig üdítően modern kollekciót állít össze.

www.bboom.hu

 

babanatura, természetes babaápolás

A Babanatura nem csak egy weboldal! Immáron hét éve a mosható pelenka népszerűsítésén dolgozik, bemutatva e pelenkázási forma használatát, környezetvédelmi, egészségügyi és gazdasági előnyeit. Természetesen a Babanatura webshopban kapható szinte valamennyi hazánkban forgalmazott mosható pelenka márka (Popin, ImseVimse, Bambinomio, stb.), valamint megtalálhatóak különböző helyes babahordozási eszközök (Manduca, Beco, Caboo, hordozó kendők), illetve natúr babaápolási cikkek, biopamut ruházati termékek, irha termékek is.

www.babanatura.hu 

 

BLOG SZPONZOROK

Babarczy Veronika

Veronika kommunikációs szakember, újságíró. Különböző területeken szerzett tapasztalatokat, amelyeket a vizuális érdeklődés és érzékenység fűz fel egy szálra. Lelkes lakásfelújítóként indította útjára a Nem Art Decor blogot, amely könnyed, kreatív szemléletmódot, bátor alkotókedvet igyekszik elhinteni az érdeklődők körében, és kikacsintva a képzőművészet, a film, a színház felé, egyfajta ízlésmissziót vall küldetésének.

Nem Art Decor blog

 

 

 

Esze Dóra

Esze Dóra kislánykorában úgy tervezte, ha felnő, kiutazik Angliába és újra összehozza a Beatlest. Ezt sajnos elég hamar felül kellett bírálnia, mindenesetre azóta is igyekszik érzékenyen kitalálni a feladatait. Ahogy múlnak az évek, szószenvedélye egyre jobban elhatalmasodik rajta, egyre jobban érzi magát a mondatok csodálatos világában: ír, újságot ír, blogol, írást tanít. A hang varázsában hisz, így a zenében is. Esze Dóra Budapesten neveli ikerfiait. Idén ősszel fényes óráiban a nyolcadik kötetével bíbelődik. A regény címe az lesz, Kenterbeveri mesék.

Meztelen üzenet

 

 

Karafiáth Orsolya

Karafiáth Orsolya: kultúrdémon! Író, költő, performer, újságíró. Eddig három verseskötete és két regénye meg, a legutóbbi idén októberben, Kicsi Lili címmel, a Scolar gondozásában.

Katafiáth Orsolya weboldala

és

Karafiáth Orsolya Facebook oldala


Lénárd Orsi

Lénárd Orsi vagyok, szülésfelkészítő és szüléskísérő dúla és kismama masszőr. A várandós édesanyákat és a családokat várandósággal és szüléssel kapcsolatos információk nyújtásával és a kisbabára való lelki ráhangolódásban segítem.  Azt szeretném, hogy minden édesanya a saját útját járhassa, amikor várandós, és amikor kisbabáját a világra hozza. Azt szeretném, hogy a születés, a szülés a babának, az édesanyának és  az édesapának életre szóló jó élmény legyen.

Lénárd Orsi dúla blogja

 

Pillár Gabriella

A divat változik, a stílus örök." Coco Chanel mondása már-már elcsépelt klisének tűnhet, de örökérvényűsége nem kérdőjelezhető meg. A ruhák megszállottja és hobbibloggerként ennek szellemében próbálom vezetni blogom. Hosszas útkeresés és síluspróbálgatás után találtam meg azt, amiben hiszek és ami mellett kiállok: Szeressük a ruháinkat, válasszunk és építsük gardróbunkat tudatosan, de a részletekben legyen ott személyiségünk és emellett az sem baj, ha a fenntarthatóságot is szem előtt tartjuk.

Clothes For Love

 

Sebők Judit

férművekFércművek, a játékszerészet.
Kis műhelyünkben gyerekjátékok és játékos ékszerek készülnek kicsik és nagyok örömére. A közös nevező a textil. A minták, színek, textúrák széles választéka garantálja, hogy minden darab egyedi. Ha szeretnél mosolyt csempészni a mindennapokba, akkor itt az ideje beszerezni egy fércművet.

fércművek

 

Udvarhelyi Zsuzsi

Veszprém és a Balaton-felvidék a szülőhazám, a Pilis az otthonom. A legnagyobb gazdagságom: három gyönyörű gyerekem, és egy Férj az oldalamon.

Angolt tanítok a PPKE BTK Angol Intézetében. Szeretek tanítani, szeretem látni az új, utánunk jövő nemzedéket. Öröm számomra átadni a tudást és a gondolataimat a világról.

Érdekel a női lét minden titka, küzdelme és öröme, ezért szívesen fürkészem régi korok és napjaink nagy asszonyainak életútját és tanulságait.

 

Wichmann Anna

Családi vállalkozás a szó legszorosabb értelmében. A 8 éves fiam ízlésével, ötleteivel ugyanúgy segíti munkámat, mint a család többi tagja más területeken. Nekünk az a legfontosabb, hogy olyan termékek kerüljenek ki a kezünk alól, amelyeket mindannyian szeretünk, az unokától, a dédi-ig. Legyen az recept, torta, csokoládé vagy nyalóka.

hedonism, a süti szeret téged