A DRAZSÉ fülbevalók hamarosan kifutnak a kollekciónkból. Vásárold meg az utolsó darabokat féláron! Kattints IDE!

Vannak nők, akiken a legegyszerűbb ruhadarabok is jól állnak. Akiken a legkisebb smink is ragyog. Akiknek az öltözködésük és az ékszereik mindig passzolnak.

Panyi Zsuzsi most ezeket a nőket keresi.  Igazi, hiteles, hús-vér alakokat, akik nem versenyeznek a modellekkel. Hétköznapi nőket, akik különösen igényesen öltözködnek – és nem fordítva!

Amennyiben e fenti sorokban magadra ismertél, fotózd le magad a kedvenc panyizsuzsi-ékszeredben a hozzá illő ruháddal és töltsd fel panyizsuzsi Facebook oldalára 2010. augusztus 31-ig! Ehhez legyél rajongója - azaz felül klikkelj a tetszik gombra - a facebook http://www.facebook.com/panyizsuzsi.uveg oldalának. Erre az oldalra tudod feltölteni a képet, az oldal tetején a "Mi jár a fejedben?" mező alatt a 2. ikonra kattintva, ahol ki tudod választani, hogy a géped mely fotója nevezzen!

A három legharmonikusabb ruha és ékszer szett fotójának beküldőjét 10.000 Ft-os vásárlási utalvánnyal várja a szakmai zsűri:

Egy pályázó maximum öt teljesen eltérő önmagáról készült összeállítással indulhat. A három nyertes fotó készítőjének a nevét 2010. szeptember 5-én tesszük közzé a panyizsuzsi Facebook oldalán! A nyereményeket postán küldjük el!

A pályázatra számos alkotás érkezett be. A zsűri az alábbiakat díjazta 2010. szeptember elején:

Az összes beküldött kép megtekinthető itt.

A nyereményeket 2010.szeptember 10. után juttatjuk el a nyertesekhez!Megtaláltad, amit kerestél? Tetszett, amit olvastál? A Google +1 gomb megnyomásával barátaidnak, ismerőseidnek is jelezni tudod, hogy meg voltál elégedve ennek az oldalnak a tartalmával. Kérjük, használd bátran ezt a lehetőséget és ajánld az oldalt a Google keresőben: kattints az ikonra!