A DRAZSÉ fülbevalók hamarosan kifutnak a kollekciónkból. Vásárold meg az utolsó darabokat féláron! Kattints IDE!

Panyi Zsuzsi üvegdesigner első önálló kiállítása

"Panyi Zsuzsi története igazi sikertörténet. Hobbiból indult, kis ékszerekkel, de mára már nagyon sokan ismerik a munkáit és magát a brandet. Saját honlapot üzemeltet webshoppal, rendszeresen kint van a WAMP-on, több üzletben istalálkozhatunk ékszereivel. Én magam Szentendrén iratkoztam fel a hírlevelére, véletlenül tetszett meg az a gondosan felépített világ, amit már akkor – évekkel ezelőtt – elkezdett berendezni magának. Mert nála az ékszerek nem csak ékszerek: az őt - a minket - körülvevő dolgok (látvány és zene) inspirálják; gondoljunk csak az Edith Piaf- vagy a Két cica-kollekcióra. Tetszettek az elnevezések, amik mindig ügyesen egészítik ki a tárgyat: egy-egy ékszernév egy kis vers maga. A végtelent szimbolizálják az ékszereken megjelenő vonalak, a pontos, mégis játékos formák, és főképp a színek. Azóta Zsuzsi továbblépett. A testtől a közvetlen környezet felé: dísztárgyak készülnek, kisplasztikák és tárgyak. Ám ugyanaz az üzenetük, mint az ékszereknek: egy anyagból vagyunk, mégis különbözünk, vegyük ezt észre…"

(Karafiáth Orsolya)

A kiállítást 2010. november 27-én Karafiáth Orsolya, írónő, költőnő nyitotta meg.
A két alkotóművész együttműködése 2011. tavaszán folytatódik a panyizsuzsi Karafiáth kollekció megjelenésével, melynek bemutatódarabjai ezen a kiállításon voltak először megtekinthetők.

"Hamupipőkének üvegcipője volt. Minden kislány akart ilyet magának. De mivel az üvegcipő szimbólum, hordhatjuk másképpen is: lehetünk Hamupipőkék panyizsuzsi ékszerekben is. Találjuk meg a formákat és a színeket, ami hozzánk passzol s ott állunk majd a saját, a mi testünkre szabott üvegben - és nincs az a nekünk kitalált herceg, aki mást gondolna eztán…!" (Karafiáth Orsolya)

A kiállítás helyszíne: Péter-Pál Galéria (2000 Szentendre, Péter Pál utca 1.) - nyitva tartás: K-V 10-18h

A kiállításról további információk itt találhatók: http://panyizsuzsi.hu/kiallitas/
A panyizsuzsi weboldal itt látható: http://www.panyizsuzsi.hu

Kontakt: Panyi Zsuzsi 70.619.2137 panyi.zsuzsi [kukac] panyizsuzsi.hu

2010. november 27.Megtaláltad, amit kerestél? Tetszett, amit olvastál? A Google +1 gomb megnyomásával barátaidnak, ismerőseidnek is jelezni tudod, hogy meg voltál elégedve ennek az oldalnak a tartalmával. Kérjük, használd bátran ezt a lehetőséget és ajánld az oldalt a Google keresőben: kattints az ikonra!