A DRAZSÉ fülbevalók hamarosan kifutnak a kollekciónkból. Vásárold meg az utolsó darabokat féláron! Kattints IDE!

15.000ft-os vásárlási utalvány

Írj véleményt elsőként a erről a termékről!

1715000
15 000 Ft
A termék ára szállítással:
bankkártyás/paypal fizetés esetén:
utánvét esetén:

15300 Ft
15650 Ft

15.000ft-os vásárlási utalvány

Szeretnéd, hogy szeretteid valóban olyan ajándékot kapjanak, ami tetszik nekik?

Vásárolj Nekik panyizsuzsi vásárlási utalványt!

A kupon kizárólag a www.panyizsuzsi.hu oldalon, a webshopban található bizsu ékszerekre váltható be. A kupon készpénzre nem váltható és visszaadni nem áll módunkban.A kedvezmény más kedvezményekkel össze nem vonható és utólag nem írható jóvá.

A kupon kódja és érvényessége a vásárlástól számított 2 hónap.

A kupont kinyomtatva postán küldjük.


Panyi Zsuzsi iparművész, üveg designer kis szériás alkotásait személyes odaadással készíti el. Zsuzsi az üveg szenvedélyes rajongója. Minden egyes ékszere és tárgya mind színében, mind anyagában gondosan megválogatott minőségi üvegekből áll. A kézzel vágott üvegdarabokat apró ragasztó pöttyökkel erősíti egymáshoz, majd a kemencében 750-800 C-on olvasztja gömbölyded és megismételhetetlen formákká. Ezt követően az üvegeket lassan hűti le szobahőmérsékletre, s ezáltal a rideg, törékeny üveg ellenállóvá és szinte törhetetlenné válik. Végül az elkészült és megtisztogatott üveget erős és tartós ragasztóval erősíti örökre az ékszer fém részéhez. A legvégén minden egyes ékszert selyempapírral bélelt, kézzel készült papírdobozba csomagol. Így készül minden panyizsuzsi design-üvegékszer és tárgy.
Panyi Zsuzsi az ékszereire és tárgyaira 10 év garanciát vállal!

“Mindez technika, de a lényeg, meglátni az anyagban a szépséget, megragadni a pillanatot, megtalálni hozzá a formát, amik kiemelik és elvarázsolják az üveget.”

panyizsuzsi 2007.

Írj véleményt erről a termékről: 15.000ft-os vásárlási utalvány

Értékeld 1-től 5-ig!
5 csillag kiváló
1 csillag nagyon gyenge